Over Robin

Niet slechts een trainer, maar jouw partner op weg naar kracht, gezondheid en persoonlijk succes!

Jouw reis naar een vervullend leven

Samen bouwen we aan een sterker lichaam en een even sterke mindset, want jouw doelen zijn mijn missie.

Over Robin

Mijn missie is om jouw leven kracht te geven

Mijn missie is om jouw leven kracht te geven

Transformeer je leven en bereik je doelen met professionele en persoonlijke ondersteuning.

Ik sta klaar om jou te begeleiden bij het ontketenen van je volledige potentieel en het verwezenlijken van je doelen

Welkom bij Ligtvoet Personal Training, opgericht in 2020 door mij: Robin Ligtvoet. Ik ben gepassioneerd over het bieden van veelzijdige personal coaching, zodat elke sessie zowel leuk, uitdagend als uiterst effectief is.

Of je nu net begint of al een gevorderd niveau hebt, mijn professionele begeleiding in krachttraining, boksen en kickboksen daagt je uit om het maximale uit jezelf te halen en je doelen te bereiken.

Mijn trainingen vinden plaats zowel binnen als buiten de sportschool. Gratis intakes op mijn kantoor om kennis te maken, te praten over voeding en training, vormen de basis. Daarnaast bied ik niet alleen persoonlijke face-to-face coaching, maar sta ik ook klaar voor online begeleiding. Jouw succes is mijn prioriteit en ik ben er altijd voor jou!

Kwalificaties

  • Sport- & Bewegingscoördinator
  • Fitvak A
  • Fitvak B
  • Funxion Move-It Group
  • Funxion Kettlebell
  • Funxion Boxing
  • NASM

Transparante Expertise voor Jouw Succes

Met mij ga je verder dan alleen workouts. Mijn aanpak is gebaseerd op transparantie en deskundigheid. Ik onderbouw altijd waarom ik voor een specifieke aanpak kies, zodat jij begrijpt hoe mijn methode werkt en waarom het wel of niet geschikt is voor jou. Bewustwording van mijn professionaliteit staat centraal, zodat je met plezier en vertrouwen het traject met mij aangaat. Ontdek de kracht van heldere communicatie en deskundige begeleiding op weg naar jouw persoonlijk succes!

Ontgrendel je ware potentie!

Ontgrendel je ware potentie!

Mijn gespecialiseerde coaching gaat verder dan traditionele programma’s, met een focus op prestatieverbetering en voedingsbegeleiding.

info-bg-2