logo robin ligtvoet

Onze diensten

Ontdek een wereld van persoonlijke transformatie en gezondheids- bevordering met onze veelzijdige diensten.

Jouw Gids naar Een Gezonder, Sterker en Blijvend Actief Leven!

Personal Coaching

Ontketen Je Beste Zelf
met Personal Training

Of je nu op zoek bent naar herstel, krachtopbouw, training voor ouderen of specifieke programma’s zoals Parkinson-training en (kick-)boksen, personal training biedt een veelzijdige en gepersonaliseerde benadering voor elke fase van jouw fitnessreis. Kortom, personal training is meer dan alleen fitness; het is een investering in jouw totale welzijn. Het biedt begeleiding, ondersteuning en expertise om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken, ongeacht waar je bent op jouw reis naar een gezonder, sterker en energieker leven.

1-op-1 Training

Krijg volledige aandacht met individuele 1-op-1 training. Een op maat gemaakt plan dat volledig is afgestemd op jouw behoeften en doelen.

1-op-2 Training

Deel de ervaring met een vriend of partner. 1-op-2 training biedt persoonlijke aandacht in een gedeelde omgeving.

 1-op-4 Training

Train in een kleine groep voor een stimulerende sfeer. 1-op-4 training combineert persoonlijke aandacht met de motivatie van een groep.

Gepersonaliseerde Aanpak

Personal training biedt een op maat gemaakte benadering die is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Of je nu herstelt van een blessure, kracht wilt opbouwen of specifieke gezondheids- uitdagingen hebt, een gepersonaliseerd plan maximaliseert jouw kans op succes.

Professionele Begeleiding

Geniet van professionele begeleiding van ervaren trainers. Personal trainers zijn getraind om effectieve en veilige workouts te ontwerpen, waardoor je de expertise krijgt die nodig is om jouw doelen te bereiken.

Motivatie en Ondersteuning

Personal trainers fungeren als jouw persoonlijke motivatoren. Ze bieden continue ondersteuning, positieve aanmoediging en houden je verantwoordelijk, waardoor de kans op het behalen van jouw doelen aanzienlijk toeneemt.

Efficiënte Workouts

Personal training maximaliseert de efficiëntie van jouw workouts. Elk aspect van de training is ontworpen om jouw tijd effectief te benutten, waardoor je in kortere sessies betere resultaten kunt behalen.

Veelzijdigheid in Doelen

Of je nu herstelt van een blessure, je kracht wilt vergroten of nieuwe trainings- programma’s wilt verkennen, personal training past zich aan aan verschillende doelen. Het biedt veelzijdigheid en flexibiliteit om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Effectieve Hersteltraining

Voor mensen die herstellen van blessures biedt personal training gerichte en effectieve hersteltraining. Het helpt bij het opbouwen van kracht, flexibiliteit en mobiliteit op een veilige en doelgerichte manier.

Specifieke Programma's

Specifieke programma’s zoals Parkinson- training en (kick-)boksen bieden een holistische benadering. Personal trainers die gespecialiseerd zijn in deze programma’s begrijpen de unieke uitdagingen en passen trainingen aan om de beste resultaten te behalen.

Lange-Termijn Gezondheid en Welzijn

Investeren in personal training is een investering in jouw lange-termijn gezondheid en welzijn. Het biedt niet alleen directe voordelen, maar ook de kennis en vaardigheden om een gezonde levensstijl op de lange termijn te handhaven.

Schema's en Advies

Maatwerk voor Jouw Succes

In de zoektocht naar een gezondere levensstijl is het laten maken van een voedingsschema, trainingsschema of het afnemen van een telefonisch consult niet alleen voor beginners, maar ook voor ervaren sporters een waardevolle stap. Kortom, het laten maken van een voedingsschema, trainingsschema of het afnemen van een telefonisch consult is een investering in jouw gezondheid en prestaties. Het biedt niet alleen directe begeleiding, maar ook waardevolle inzichten en kennis die je voor de rest van je leven kunt toepassen. Het is een persoonlijke reis naar succes, ondersteund door professionals die je helpen elke stap van de weg te navigeren.

Persoonlijke Aanpak

Maatwerk betekent een plan dat is afgestemd op jouw unieke behoeften. Of je nu een specifiek fitnessdoel hebt of gewoon je gezondheid wilt verbeteren, een persoonlijke aanpak maximaliseert jouw kansen op succes.

Doeltreffende Doelenrealisatie

Voor diegenen die specifieke doelen nastreven, versnelt maatwerk het proces van doelenrealisatie. Of het nu gaat om gewichtsverlies, spieropbouw of prestatieverbetering, aangepaste plannen vergroten de kans op succes.

Professioneel Advies

Profiteer van professioneel advies van ervaren trainers en voedingsdeskundigen. Een op maat gemaakt schema wordt samengesteld door experts die begrijpen wat nodig is voor optimale prestaties en gezondheid.

Tijdsbesparing en Gemak

Het bespaart tijd en maakt het gemakkelijker om gezonde keuzes te maken. Voedingsschema’s en trainingsschema’s maken het plannen van maaltijden en workouts naadloos, waardoor je tijd bespaart en consistent kunt blijven.

Efficiëntie in Training en Voeding

Een op maat gemaakt schema optimaliseert de efficiëntie van je inspanningen. Je krijgt gerichte trainingen en voedingsadviezen die passen bij jouw doelen, waardoor je sneller resultaten kunt behalen.

Optimale Balans voor Ervaren Sporters

Voor ervaren sporters biedt een telefonisch consult een kans om een optimale balans te vinden. Bespreek specifieke uitdagingen, stel gerichte vragen en ontvang advies om jouw training naar een hoger niveau te tillen.

Ondersteuning bij Complexe Doelen

Voor diegenen met complexere doelen, zoals sportprestaties of specifieke gezondheidsuitdagingen, biedt maatwerk de noodzakelijke ondersteuning. Het zorgt voor een holistische aanpak die alle aspecten van jouw welzijn omvat.

Voorkomt Plateaus en Overtraining

Het voorkomt het bereiken van trainingsplateaus en overtraining. Door constant variatie en aanpassingen aan te brengen, helpt maatwerk je om stagnatie in je training te voorkomen en het risico op overtraining te verminderen.

Bedrijfsfitness

Investeren in Gezondheid:
Het Cruciale Belang van Bedrijfsfitness

In een wereld waar werkstress en zittende levensstijlen vaak de norm zijn, wordt bedrijfsfitness steeds meer erkend als een essentieel instrument voor het welzijn van werknemers. Het belang van bedrijfsfitness reikt verder dan alleen fysieke gezondheid en strekt zich uit tot het bevorderen van een gelukkige en productieve werkomgeving. Het belang van bedrijfsfitness als strategie voor gezondheidsbevordering wordt steeds duidelijker in een tijd waarin welzijn op de werkplek van cruciaal belang is. Organisaties die proactief investeren in de gezondheid van hun medewerkers oogsten niet alleen de voordelen van verminderde ziekteverzuim en hogere productiviteit, maar dragen ook bij aan een cultuur van zorg en welzijn waar werknemers gedijen.

Stressbestendigheid en Energie

Stress is een veelvoorkomend probleem in de moderne werkomgeving. Regelmatige lichaamsbeweging, zoals bedrijfsfitness, is bewezen effectief om stress te verminderen door het vrijkomen van endorfines, de natuurlijke stemmingverhogers van het lichaam. Medewerkers die actief deelnemen aan bedrijfsfitness voelen zich vaak energieker en veerkrachtiger in het omgaan met dagelijkse uitdagingen.

Verhoogde Productiviteit

Gezonde medewerkers zijn productievere medewerkers. Door het aanbieden van bedrijfsfitness investeert een organisatie niet alleen in de gezondheid van haar team, maar ook in de productiviteit. Regelmatige lichaamsbeweging verbetert de concentratie, creativiteit en het algemene prestatievermogen, wat zich vertaalt naar een effectievere werkomgeving.

Burn-out Preventie

De preventie van burn-out is een topprioriteit geworden voor organisaties die om het welzijn van hun medewerkers geven. Bedrijfsfitness biedt een proactieve benadering door medewerkers te ondersteunen bij het beheer van werkgerelateerde stress en het behouden van een gezonde werk-privébalans. Regelmatige lichaamsbeweging helpt niet alleen fysieke, maar ook mentale vermoeidheid te verminderen, waardoor het risico op burn-out afneemt.

Bevordering van Geluk

Een gelukkige werkomgeving vertaalt zich naar meer tevreden en betrokken medewerkers. Bedrijfsfitness draagt bij aan de bevordering van geluk door positieve sociale interacties te stimuleren en een gezonde work-life integratie te ondersteunen. Het creëert een gemeenschapsgevoel onder medewerkers, wat het algehele werkgeluk bevordert.

Voorlichting

Verrijk Jouw Bedrijf met Inspirerende Lezingen voor Optimaal Welzijn

In een tijd waarin welzijn op de werkplek cruciaal is, biedt het boeken van lezingen een waardevol instrument om niet alleen de gezondheid van medewerkers te bevorderen, maar ook een stimulerende bedrijfscultuur te creëren. Het boeken van lezingen over deze onderwerpen toont niet alleen betrokkenheid bij het welzijn van medewerkers, maar bevordert ook een bedrijfscultuur die gedijt op gezondheid, kennisdeling en samenwerking. Het is een investering in het menselijk kapitaal van jouw organisatie, waarvan de voordelen zich uitstrekken tot ver buiten de werkvloer.

Preventie van Gezondheidsproblemen

Door vroegtijdige voorlichting kunnen gezondheidsproblemen worden voorkomen. Lezingen bieden de mogelijkheid om medewerkers bewust te maken van de langetermijneffecten van hun levensstijlkeuzes.

Bevordering van Gezonde Gewoonten

Door lezingen over gezondheid te integreren, wordt een bewustzijn van gezonde gewoonten aangemoedigd. Medewerkers leren niet alleen hoe ze gezonder kunnen leven, maar ook hoe ze dit kunnen integreren in hun dagelijkse routines.

Teambuilding en Gemeenschap

Gezamenlijke lezingen creëren een gevoel van gemeenschap en teambuilding. Medewerkers die samen streven naar een gezondere levensstijl voelen zich vaak meer verbonden, wat de teamdynamiek en bedrijfscultuur ten goede komt.

Verhoogde Productiviteit en Betrokkenheid

Gezonde medewerkers zijn vaak productievere en meer betrokken medewerkers. Lezingen over gezondheid dragen bij aan het creëren van een werkomgeving waarin medewerkers gedijen, wat resulteert in verbeterde prestaties.

Stressvermindering en Welzijn

Lezingen over stress, slaap en burn-outklachten bieden handvatten om beter om te gaan met drukke werkomgevingen. Het begrijpen van deze onderwerpen helpt medewerkers om stress te verminderen en hun algehele welzijn te verbeteren.

Positieve Bedrijfsreputatie

Bedrijven die investeren in het welzijn van hun medewerkers worden vaak gezien als werkgevers van keuze. Dit kan resulteren in een positieve bedrijfsreputatie en het aantrekken van toptalent.

Focus op Mentale Gezondheid

Lezingen over onderwerpen zoals depressie dragen bij aan de focus op mentale gezondheid. Door openhartige gesprekken aan te moedigen, kan het bedrijf een ondersteunende omgeving creëren voor medewerkers.

Inspirerende Educatie

Lezingen bieden een waardevolle kans voor medewerkers om te leren. Onderwerpen als voeding, leefstijl en trainingsschema’s kunnen praktische tips en inzichten bieden die medewerkers kunnen toepassen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

Veelgestelde Vragen

Onze unieke benadering combineert persoonlijke aandacht, veelzijdige trainingsopties en op maat gemaakte programma’s om ervoor te zorgen dat elke klant zijn specifieke doelen bereikt. Wij zijn niet alleen trainers, maar ook coaches die betrokken zijn bij jouw succes.

We bieden diverse trainingen aan, waaronder personal training, bootcamps, boksen, groepstraining, revalidatietraining, en specifieke programma’s voor ouderen en mensen met Parkinson.

e kunt eenvoudig een afspraak maken door ons online formulier in te vullen op onze website. We nemen binnenkort contact met je op om de details te bespreken.

Tijdens je eerste sessie zullen we jouw korte en lange termijn doelen bespreken, een evaluatie uitvoeren en een op maat gemaakt plan maken dat past bij jouw behoeften en fysieke conditie.

Resultaten variëren, maar met consistente inzet kun je al binnen enkele weken positieve veranderingen opmerken. Een meer gedetailleerd plan wordt besproken tijdens je eerste sessie.

We bieden zeker online trainingssessies aan, dit is altijd bespreekbaar voor als je de voorkeur geeft aan trainen vanuit huis of op afstand.

Onze tarieven variëren afhankelijk van het type dienst en de frequentie van de training. Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie. Je kunt wel al een indruk krijgen door onze tarievenpagina te bekijken.

Ja, we hebben ervaring met het werken met verschillende gezondheidsproblemen en beperkingen. Onze programma’s worden aangepast aan jouw individuele behoeften.