logo robin ligtvoet

Kies de dienst die bij je past

Kies niet alleen op basis van tarieven, maar investeer in een dienst die echt bij jou past en een positieve impact heeft op jouw leven.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend; fouten en wijzigingen voorbehouden.

Personal Coaching

1-op-1 Training

Geschikt voor: Revalidatie, Parkinsontraining, Ouderentraining, Krachttraining, Weerstandstraining, Boksen/Kickboksen, Bewegingstherapie

Schema's en Advies

Schema's

Een op maat gemaakt schema, rekening houdend met allergieën, specifieke wensen en doelen van beginner tot geavanceerd niveau. Voor thuis, buiten of in de sportschool. Ook los van een Personal Coaching traject af te nemen

Advies

Een telefonisch consult waarin je ons al jouw sportvragen mag stellen. Van beginner tot geavanceerd niveau

Bedrijfsfitness

Vele mogelijkheden

Denk aan: Bootcamp, Indoor fitness, Outdoor fitness, boksen, kickboksen of padstraining. Het betreft altijd een in-house training bij jou op kantoor.

Voorlichting

Diverse onderwerpen

Een op maat gemaakte lezing waarin we diverse onderwerpen behandelen, waaronder voeding, leefstijl, trainingsschema’s, gezondheid op het werk, stress, slaap, burn-outklachten, depressie en sporten met Parkinson

Waarom Ligtvoet Personal Training

Authentieke begeleiding, veelzijdige benaderingen, op maat gemaakte oplossingen en resultaatgerichte transformaties.

Authenticiteit

"Bij Ligtvoet Personal Training ervaar je geen standaard benadering, maar een authentieke en persoonlijke connectie die jouw fitnessreis uniek maakt."

Allround

"Kies voor Ligtvoet Personal Training en profiteer van een allround benadering, van thuis trainen tot bedrijfstrainingen en inspirerende lezingen."

Op-maat

"Wij bieden geen one-size-fits-all, maar een op-maat gemaakte fitnesservaring die perfect aansluit bij jouw unieke doelen en behoeften."

Transformatie

"Bij Ligtvoet Personal Training gaat het niet alleen om fitness; het draait om de transformatie van jouw leven naar een sterker, gezonder en actiever bestaan."

Veelgestelde Vragen

Onze unieke benadering combineert persoonlijke aandacht, veelzijdige trainingsopties en op maat gemaakte programma’s om ervoor te zorgen dat elke klant zijn specifieke doelen bereikt. Wij zijn niet alleen trainers, maar ook coaches die betrokken zijn bij jouw succes.

We bieden diverse trainingen aan, waaronder personal training, bootcamps, boksen, groepstraining, revalidatietraining, en specifieke programma’s voor ouderen en mensen met Parkinson.

e kunt eenvoudig een afspraak maken door ons online formulier in te vullen op onze website. We nemen binnenkort contact met je op om de details te bespreken.

Tijdens je eerste sessie zullen we jouw korte en lange termijn doelen bespreken, een evaluatie uitvoeren en een op maat gemaakt plan maken dat past bij jouw behoeften en fysieke conditie.

Resultaten variëren, maar met consistente inzet kun je al binnen enkele weken positieve veranderingen opmerken. Een meer gedetailleerd plan wordt besproken tijdens je eerste sessie.

We bieden zeker online trainingssessies aan, dit is altijd bespreekbaar voor als je de voorkeur geeft aan trainen vanuit huis of op afstand.

Onze tarieven variëren afhankelijk van het type dienst en de frequentie van de training. Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie. Je kunt wel al een indruk krijgen door onze tarievenpagina te bekijken.

Ja, we hebben ervaring met het werken met verschillende gezondheidsproblemen en beperkingen. Onze programma’s worden aangepast aan jouw individuele behoeften.

Klant Reviews

“Ik ben erg tevreden met de hulp die Ligtvoet Personal Training mij geboden heeft om mijn doelen te bereiken. Met behulp van tips en schema's is het me gelukt om een dagelijkse balans te creëren en te behouden tussen voeding en sporten”
Danielle Teulings
“Mijn doel was om zonder mijn eetpatroon al te veel aan te passen, toch wat kilo's kwijt te raken. Met de trainingsschema's van Ligtvoet Personal Training is het me gelukt mijn gewenste gewicht te bereiken en hier ook te blijven hangen!”
Sharissa Kuurstra
“Ook al ben ik niet piepjong, maar ook dan heftige oefeningen, topfit en fantastische benen en billen. Ik krijg nu een paar maanden coaching van Ligtvoet Personal Training en zelfs met een gebroken arm zijn we door gegaan. Robin Ligtvoet is een bijzonder kundige trainer. Ondanks dat ik me tijdens de training wel eens afvraag of ik het wel aankan, ben ik na afloop altijd tevreden. Leuk en super en ontzag voor zijn professionaliteit!”
Jacqueline Lautenslager

Deze klanten gingen je voor