logo robin ligtvoet

Hoe Onze Fitnessreis Begon

Ontdek Veelzijdige Personal Coaching bij Ligtvoet Personal Training

Met meer dan 10 jaar gepassioneerde ervaring als Personal Trainer, ging de ambitie van Robin Ligtvoet verder dan alleen Personal Training. In 2020 richtte hij Ligtvoet Personal Training op en vormde een team van ervaren trainers om veelzijdige personal coaching te bieden.

Persoonlijke Coaching door Robin Ligtvoet en Team

Robin Ligtvoet: “Samen met mijn team van ervaren personal trainers bied ik leuke, uitdagende personal coaching aan, waar en wanneer jij maar wilt! Of je nu net begint of al een vergevorderd niveau hebt, onze professionele begeleiding in krachttraining, boksen en kickboksen daagt je uit om het maximale uit jezelf te halen en jouw doelen te bereiken.”

Flexibele Trainingen voor Jouw Succes

Trainingen vinden plaats binnen én buiten de sportschool. Een intake op kantoor vormt de basis, waar we jouw doelen, voedingsbehoeften en trainingsplannen bespreken. Naast persoonlijke face-to-face coaching bieden we ook online begeleiding. Jouw succes is onze prioriteit en we zijn altijd beschikbaar voor jou!

Een Begeleidende Hand op Jouw Fitnessreis

Bij Ligtvoet Personal Training geloven we dat echte fitness verder gaat dan sportschoolmuren. Als huis-aan-huis coach, sportschoolinstructeur en veelzijdige fitnessprofessional, staan we klaar om je op elk punt van je fitnessreis te begeleiden. Of je nu de voorkeur geeft aan thuis trainen, de sportschoolenergie zoekt, of de teamgeest van bedrijfstrainingen en bootcamps waardeert, passen wij ons aan jouw levensstijl aan.

Meer dan Training: Een Op Maat Gemaakte Benadering

Wij zijn er trots op niet alleen trainers, maar coaches te zijn die de wensen en doelen van onze cliënten begrijpen en realiseren, zowel op korte als lange termijn. Onze veelzijdigheid reikt verder dan traditionele fitness. Van inspirerende lezingen over voeding, training en boksen tot revalidatietraining voor ouderen en speciale programma’s voor mensen met Parkinson, omarmen wij een inclusieve, op maat gemaakte benadering.

Ligtvoet Personal Training: Bouwen aan een Sterker, Gezonder en Actiever Leven

Ligtvoet Personal Training is niet alleen een fitnessbegeleider, maar een coach die je ondersteunt bij het bereiken van jouw unieke doelen. Bij ons gaat het niet alleen om het opbouwen van spieren; het gaat erom dat we samen bouwen aan een sterker, gezonder en blijvend actief leven. Laten we samen jouw fitnessreis beginnen en werken aan een leven dat niet alleen fit is, maar ook vervuld en vol vitaliteit!

Robin Ligtvoet Portret
Robin Ligtvoet

“Onze filosofie omvat niet alleen fysieke training, maar ook het begrip van de wetenschap erachter. Met focus op “progressive overloads” en “supercompensatie” streven we naar duurzame vooruitgang. We bieden niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar ook ondersteuning bij voeding, inclusief aangepaste schema’s gemaakt door ons.”

Kwalificaties Robin Ligtvoet:
  • Sport- en Bewegingscoördinator
  • Fitvak A
  • Fitvak B
  • Funxion Movi-It Group
  • Funxion Kettlebell
  • Funxion Boxing
  • NASM
Robin Ligtvoet Press

Onze Missie

Bij Ligtvoet Personal Training geloven we in het behalen van lange termijndoelen. Onze missie is jou te helpen je algemene gezondheid te verbeteren, dagelijkse beweging te benutten en uiteindelijk je eigen coach te worden. We streven naar een situatie waarin we onszelf overbodig maken, waarbij jij je eigen motivatie, stimulans en realistisch inzicht hebt.

Onze Visie

Onze visie reikt verder dan individuele trainingen. Binnen nu en 5 jaar streven we naar de uitbreiding van bedrijfsfitness, met meerdere trainers onder onze naam. We willen meer mensen helpen door lezingen te geven en kennis en ervaring te delen.

Waarom Ligtvoet Personal Training

Authentieke begeleiding, veelzijdige benaderingen,
op maat gemaakte oplossingen en resultaatgerichte transformaties.

Authenticiteit

"Bij Ligtvoet Personal Training ervaar je geen standaard benadering, maar een authentieke en persoonlijke connectie die jouw fitnessreis uniek maakt."

Allround

"Kies voor Ligtvoet Personal Training en profiteer van een allround benadering, van thuis trainen tot bedrijfstrainingen en inspirerende lezingen."

Op-maat

"Wij bieden geen one-size-fits-all, maar een op-maat gemaakte fitnesservaring die perfect aansluit bij jouw unieke doelen en behoeften."

Transformatie

"Bij Ligtvoet Personal Training gaat het niet alleen om fitness; het draait om de transformatie van jouw leven naar een sterker, gezonder en actiever bestaan."